Εκτύπωση σε αρχείο PDF (Print2PDF)

Το Print2PDF είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να φορτώσετε ένα αρχείο PDF από το σκληρό σας δίσκο και στη συνέχεια να ορίσετε τη θέση και τα χαρακτηριστικά του κειμένου (λεζάντες) που θέλετε να εμφανίσετε πάνω στο έντυπο.
Η εφαρμογή υποστηρίζει απλό κείμενο, κείμενο με πλαίσιο, πλαίσιο και εικόνες. Στο κείμενο μπορείτε να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά του όπως είναι την γραμματοσειρά, τον τύπο, το χρώμα. Στο κείμενο με πλαίσιο μπορείτε επιπλέον να επιλέξετε το χρώμα του πλαισίου, τον τύπο, το πάχος και το χρώμα της γραμμής του πλαισίου.

Η εφαρμογή Print2PDF χρησιμοποιεί μια απλή βάση δεδομένων την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα έντυπα και το κείμενο που θέλετε να εκτυπώσετε πάνω στο αρχείο PDF.

Η τοποθέτηση του κειμένου γίνεται δίνοντας τη θέση του (x-y) πάνω στο αρχείο PDF και στη συνέχεια ορίζοντας τα χαρακτηριστικά του (γραμματοσειρά, χρώμα, μέγεθος κλπ).


Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και εδώ για να διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης.

Η εφαρμογή διανέμεται δωρεάν από την Next Technologies.

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Ένα PC με Windows XP SP2 ή μεταγενέστερο.
To .ΝΕΤ 3.5 από την Microsoft που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Αν έχετε Windows 7 δεν χρειάζεται το .NET 3.5 καθώς υπάρχει ήδη ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα.

Υπάρχει επίσης και η έκδοση Print2Entipo Pro με κόστος 20 ευρώ.

Με την έκδοση Professional μπορείτε να γράψετε πάνω σε εικόνες και αρχεία PDF κείμενο, κείμενο σε πλαίσιο και φωτογραφίες (αρχεία εικόνων) χρησιμοποιώντας μία μόνο εφαρμογή και μία Βάση Δεδομένων.

Εγκατάσταση:

Η εγκατάσταση είναι απλή. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο (link) στην πιο πάνω παράγραφο και στη συνέχεια αποθηκεύετε (Save) ή εκτελείτε (Run) το αρχείο που θα ανοίξει στον browser.