Εκτύπωση σε αρχεία/έντυπα (Print2Entipo)

Το Print2Entipo είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να φορτώσετε ένα έντυπο, σε μορφή εικόνας (αρχείο JPG) από σκληρό σας δίσκο και στη συνέχεια να ορίσετε τη θέση και τα χαρακτηριστικά του κειμένου (λεζάντες) που θέλετε να εμφανίσετε πάνω στο έντυπο.

Η εφαρμογή Print2Entipo χρησιμοποιεί μια απλή βάση δεδομένων την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα έντυπα και το κείμενο που θέλετε να εκτυπώσετε πάνω στο έντυπο.

Η τοποθέτηση του κειμένου γίνεται δίνοντας τη θέση του (x-y) πάνω στο έντυπο και στη συνέχεια ορίζοντας τα χαρακτηριστικά του (γραμματοσειρά, χρώμα, μέγεθος κλπ).


Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και εδώ για να διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης.

Το πρόγραμμα διανέμεται δωρεάν από την ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΑΕΒΕΕ.Ελάχιστες απαιτήσεις:

(α)Ένα PC με Windows XP SP2 ή μεταγενέστερο.
(β)To .ΝΕΤ 3.5 από την Microsoft που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Αν έχετε Windows 7 δεν χρειάζεται το .NET 3.5 καθώς υπάρχει ήδη ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα.
Υπάρχει επίσης και η έκδοση Print2Entipo Pro με κόστος 20 ευρώ.

Με την έκδοση Professional μπορείτε να γράψετε πάνω σε εικόνες και αρχεία PDF κείμενο, κείμενο σε πλαίσιο και φωτογραφίες (αρχεία εικόνων) χρησιμοποιώντας μία μόνο εφαρμογή και μία Βάση Δεδομένων.Εγκατάσταση:

Η εγκατάσταση είναι απλή. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο (link) στην πιο πάνω παράγραφο και στη συνέχεια αποθηκεύετε (Save) ή εκτελείτε (Run) το αρχείο που θα ανοίξει στον browser.