Εφαρμογή eΤζοκερ

Η εφαρμογή eΤζοκερ σας επιτρέπει να μειώσετε στήλες, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια. Η εφαρμογή στηρίζεται σε ένα έξυπνο σύστημα μείωσης στηλών. Μπορεί κανείς να επιλέξει όλους τους αριθμούς και όλους τους αριθμούς τζόκερ και στη συνέχεια να «τρέξει» τη δημιουργία στηλών για να αφαιρεθούν αυτόματα όποιες στήλες δεν εμπίπτουν στα κριτήρια επιλογής.

Το αποτέλεσμα είναι αναλόγως αντίστροφο με τους περιορισμούς. Όσους περισσότερους περιορισμούς βάζετε τόσο λιγότερες στήλες θα δημιουργηθούν από το σύστημα. Περιλαμβάνει τα εξής:

(i) Εισαγωγή-Διαχείριση Δελτίου όπου μπορεί κανείς να επιλέξει όσους αριθμούς θέλει και να δημιουργήσει τις αντίστοιχες στήλες και να εκτυπώσει το αποτέλεσμα.

(ii) Δημιουργία στηλών όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει στήλες με βάση τις δικές του επιλογές, τις παραμέτρους και τα σχήματα που επέλεξε.

(iii) Στατιστική Ανάλυση όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αναλύσει όλες τις κληρώσεις από το 1999 έως και σήμερα!! Η ανάλυση γίνεται επιλέγοντας το χρονικό περιθώριο και τον τύπο της ανάλυσης, όπως είναι η συχνότητα εμφάνισης και η καθυστέρηση των αριθμών. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται σε γραφική μορφή.

(iv) Ανάλυση Πιθανοτήτων Αποτελεί έναν ακόμα τρόπο μείωσης στηλών ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε πολύ μεγάλη μείωση και σε εντυπωσιακά αποτελέσματα

(v) Προηγούμενες κληρώσεις Μπορεί κανείς να εισάγει και να διαχειριστεί τις κληρώσεις και τα ποσά κερδών ανά κατηγορία. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των κληρώσεων απευθείας από το Internet με ένα μόνο κλικ.

(vi) Εκτύπωση στα Δελτια Μπορεί κανείς να εκτυπώσει τις επιλεγμένες στήλες αυτόματα πάνω στα δελτία του τζόκερ χρησιμοποιώντας έναν απλό εκτυπωτή laser ή inkjet και τα έντυπα των 3 ευρώ (6 στήλες).

(vii) Τυχαίοι αριθμοί Η εφαρμογή δημιουργεί τυχαίες στήλες οι οποίες μπορούν να εκτυπωθούν πάνω στα δελτία

(viii)Αυτόματη ενημέρωση κληρώσεων από το Internet

Δείτε το αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για να καταλάβετε τις αμέτρητες δυνατότητες της εφαρμογής.

Υπάρχει ειδική τιμή για περιορισμένο χρόνο της εφαρμογής eΤζόκερ.